banner
 
  • avem cel mai mic pret
  • livrare in maxim 24 de ore
  • lemne de fag uscate
  • transport Gratis Bucuresti pentru comenzi de 5 paleti
  • taiere Gratis
  • crapare Gratis
  • descarcare Gratis
  • poti sa comanzi online
  • poti sa comanzi telefonic
telefon
Recomanda-ne daca esti multumit de produsele si serviciile noastre
 

Lemne de foc preturi Bucuresti

Furnizam lemne ieftine la pret minim pe metru ster sau cub. Doar de la noi puteti cumpara la pretul afisat pe site.

Unitatea de masura cu care se masoara cantitatea pentru a fi determinat pretul final este metru ster sau metru cub.

Metru ster in realitate este o unitate de masura "fictiva" si reprezinta o gramada de lemne asezate intr-un metru cub (1m / 1m / 1m) luand in calcul si spatiile goale dintre ele. Totul depinde de cum sunt taiate, aranjate si stivuite intr-un metru ster sau cub.

1 m ster = 0.65 mc

1 mc = 1.65 ms

Ca si teorie trebuie sa stim ca un metru cub cantareste in jur de 625 kg - 650 kg. Evident ca cele uscate vor cantari mai putin decat cele umede deci daca cumparati lemne umede pierderea financiara va fi a dvs. Noi nu comercializam lemne umede si nu furnizam la greutate (kg). Luati in calcul ca un metru ster ca si unitate de masura este mai mic decat un metru cub.

Astfel noi incercam sa stivuim lemnele cat mai compact intr-un metru ster sau cub in asa fel incat pierderea pe unitate de masura sa fie cat mai mica rezultand si o pierdere financiara mai mica pentru dvs.

De asemenea mentionam si faptul ca produsele noastre sunt atent depozitate in asa fel incat sa fie ferite de apa si umezeala sau alte intemperii rezultand astfel o calitate mult mai buna a esentelor, implicit si o ardere mai buna a acestora.

Preturi

- Lemne de fag la tona - 430 lei. Comanda minima este de 3 tone. Transportul este Gratis in Bucuresti pentru comenzile de 3 tone.

 
metru ster
Imaginea reprezinta masuratoarea corecta a unui metru ster

- Lemn Paletizat Uscat la metru STER = 285 lei ( 1 ms de fag, taiate, crapate, stivuite frumos in palet, esenta fiind pregatita pentru o ardere perfecta in centrale, sobe, seminee, cuptoare pizza ). Transportul nu este inclus in pret.

Comanda minima 3 ms. In Bucuresti livrarea este Gratuita.

vanzare
Imagine reala cu lemn de foc paletizat la metru ster

- Lemn paletizat USCAT la METRU CUB (1 metru cub la palet cu lemne de fag taiate si despicate, inaltime palet 1.7 m inaltime ) = 480 lei

Cantitatea minima care se poate comanda este de 3 mc ( 3 metri cub ).

- In pret nu este inclusa livrarea paletilor la destinatia cumparatorilor. Telefonic vom comunica clientilor costul estimat pentru transportul paletilor in functie de distanta ce trebuie parcursa pana la domiciliul cumparatorului.

1 mc = 1.65 ms

 
metru cub
Foto real cu lemn de foc paletizat la metru cub
 

Pentru comenzi poti suna la nr. de mobil afisat in partea stanga sau completand formularul de comanda urmand ca noi sa te sunam in scurt timp pentru a stabili detaliile livrarii.

 

Vrei sa cumperi ? Noi avem lemne de vanzare, cea mai buna calitate. Lemnele noastre sunt uscate si pregatite pentru a intretine arderea focului dvs. in seminee, centrale termice, sobe sau cuptoare de restaurant..

Copyright @ 2012 www.lemnedefoc.ro